Zonnepanelen

Wij bieden kwalitatieve installaties aan.
Steeds aan de beste prijs-kwaliteitverhouding.

B-Wise is een onafhankelijke speler in de solarmarkt die optreedt als tussenpersoon bij klant en bedrijf. Veel klanten, betekent ook grotere kortingen! Wij spelen onze positie uit en regelen voor onze klanten de beste prijs met de beste voorwaarden.

Neem contact op

Advies op maat

Bij B-Wise staat de klant centraal: wij luisteren naar uw wensen en bieden u een voorstel op maat aan.

Kwaliteit

B-Wise biedt kwaliteitsvolle zonnepanelen aan tegen een scherpe prijs. Wij werken enkel met Tier 1 zonnepanelen, het hoogste segment binnen de solarmarkt.

Voordelige voorwaarden

B-Wise is een onafhankelijk adviesbureau dat samenwerkt met verschillende sterke spelers op de markt. De deals die u zoekt, hebben wij al gemaakt in uw plaats. Geniet bij B-Wise van exclusieve voordelen met de beste voorwaarden.

Betere opvolging

De installateur van de zonnepanelen legt ook verantwoording af aan B-Wise. Zo ontstaat er een dubbele controle waardoor u er zeker van mag zijn dat er kwaliteit wordt afgeleverd.

Financiering via krediet

Bij B-Wise is het mogelijk om een financiering met lage rentevoet af te sluiten. Op die manier worden zonnepanelen voor iedereen betaalbaar.

Technische controle

Na de berekeningen van onze adviseurs, sturen wij een technisch controleur ter plaatse die het voorstel overloopt en eventuele aanpassingen maakt. Zo bent u zeker dat u de oplossing krijgt die het beste bij u past.

Neem contact op vooreen advies op maat.

Uw besparing is onze energie.