Het Team

"You don't build a business, you build people. And then people build the business"

B-Wise investeert in gemotiveerde mensen die op lange termijn het verschil willen maken. Dit resulteert in een team vol ervaring en passie!

B-WISE

Ons verhaal

B-Wise is ontstaan door het ondernemerschap van twee jeugdvrienden met een passie voor sales. Na onze jarenlange ervaring “op de baan” en de ervaring uit onze vorige ondernemingen was het tijd om toe te passen wat we geleerd hadden. We besloten om samen B-Wise op te richten, een bedrijf met een duidelijke visie en een duidelijk doel.

Het werd snel duidelijk hoe we van B-Wise een succesverhaal konden maken. Enerzijds willen we investeren in onze klanten door kwalitatief advies en een betrouwbare opvolging aan te bieden. Het creëren van tevreden klanten blijft het beste businessmodel dat er bestaat!

Anderzijds willen we met de juiste mensen een vast team uitbouwen van ervaren en bekwame adviseurs. Na een tijdje kunnen adviseurs de motivatie verliezen en opgebrand raken. Om dat te vermijden bieden wij elke adviseur een duidelijke visie, wat hen motiveert om binnen B-Wise een mooie carrière uit te bouwen.
Bij B-Wise gaan we voor de relatie op lange termijn!

Neem contact op!
Het Team

De Zaakvoerders

B-Wise is een adviesbureau dat is opgericht door twee jonge ondernemers en tevens jeugdvrienden, Tom Praet en Ralph Ortega.

Het Team

Onze missie, visie & waarden

B-Wise staat voor vertrouwen, consistentie en kwaliteit. Wij willen klanten binden op lange termijn! We bieden we onze klanten elk jaar opnieuw betrouwbaar advies inzake energie. Geen loze beloftes maar een duidelijk engagement vormt de basis van een solide en duurzame samenwerking.