[siteorigin_widget class=”orion_heading_w”][/siteorigin_widget]

Uw besparing is onze energie.

[siteorigin_widget class=”orion_empty_space_w”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”orion_heading_w”][/siteorigin_widget]

B-Wise is ontstaan door het ondernemerschap van 2 jeugdvrienden met een passie voor sales. Na onze jarenlange ervaring “op de baan” en de ervaring uit onze vorige ondernemingen was het tijd om toe te passen wat we geleerd hadden. We besloten samen om B-Wise op te richten, een bedrijf met een duidelijke visie en duidelijk doel.

Het werd ons duidelijk welke weg we moesten inslaan om van B-Wise een succesverhaal te maken. Enerzijds willen we investeren in onze klanten door hen te voorzien van een kwalitatief advies en een betrouwbare opvolging, dat niet wordt opgedrongen maar op een eerlijke en transparante manier wordt overgebracht. Het creëren van tevreden klanten blijft het beste businessmodel dat er bestaat!

Anderzijds willen wij ook onze medewerkers binden zodat we met de juiste mensen een vast team kunnen uitbouwen van ervaren en bekwame adviseurs. Onze ervaring heeft ons geleerd dat adviseurs na een tijdje de motivatie verliezen en opgebrand raken. Om dit te vermijden geven wij elke adviseur een duidelijke visie en  langetermijndoelstelling mee die hen motiveert om binnen B-Wise een mooie carrière uit te bouwen.

Bij B-Wise gaan we niet voor de connectie, wij gaan voor de relatie!

[siteorigin_widget class=”orion_heading_w”][/siteorigin_widget]

B-Wise staat voor vertrouwen, consistentie en kwaliteit. Wij willen klanten binden op lange termijn! Het is ons doel uw vertrouwenspersoon te worden op het gebied van uw energiezaken. Onze klanten moeten weten dat wij bij B-Wise elk jaar het nodige doen om u te voorzien van een kwalitatief en betrouwbaar advies. Geen loze beloftes maar een duidelijk engagement vormt  hier de basis van een solide en duurzame samenwerking.

“The starting point for improvement is to recognize the need”

[siteorigin_widget class=”orion_heading_w”][/siteorigin_widget]

Besparen doen we samen.

[siteorigin_widget class=”orion_team_w”][/siteorigin_widget]