Uw energie adviseur

Uw energie adviseur - Regio Antwerpen

Ik maak graag mensen blij! Elk jaar besparen, daar worden mensen natuurlijk gelukkig van…


Uw energie adviseur - Regio Antwerpen

Ondertussen werk ik al enige jaren in de energiemarkt waardoor ik mijn klantenbestand heb kunnen opbouwen. Er is dan ook niets zo fijn om elk jaar uw vaste klanten te gaan bezoeken met een correct en betrouwbaar advies. B-Wise geeft mij de mogelijkheden om deze opvolging op een professionele en kwalitatieve wijze uit te voeren.


Uw energie adviseur - Regio Limburg

Een goede adviseur die denkt op lange termijn! Service gekoppeld aan kwalitatief advies zorgt voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn mijn brandstof.


Uw B2B energie adviseur

Als je iets graag doet, doe je dit meestal beter. Als je iets echt goed doet dan spreek je over passie! Ik ben fier om te zeggen dat ik binnen B-Wise de passie voor mijn werk heb gevonden.


Uw energie adviseur - Regio Vlaams-Brabant

Advies geven geeft mij energie, TOP advies geven maakt mij echt gelukkig. Zolang ik dit kan doen, geef ik mij elke dag voor de volle 100%!


Uw energie adviseur - Regio Limburg

Het is een zaligheid om verschillende leveranciers te mogen aanbieden. Want wat voor de ene de beste koop is is dit zeker niet voor de ander. Bij B-Wise bouwen wij een vertrouwensrelatie op met onze klant. Wat voor beide partijen zalig werken is.


Uw energie adviseur - Regio Limburg

Ik ben de energiemakelaar van mijn cliënteel, de vertrouwenspersoon voor hun energiezaken. Elk jaar opnieuw krijgen ze een kwalitatief advies omtrent de beste tarieven op de markt en de nuttigste tips om minder te verbruiken.


Uw energie adviseur - Regio Limburg

Het fijne aan deze job is het sociale aspect! Elke dag mensen helpen met een correct advies geeft mij een grote voldoening.


Uw energie adviseur - Regio Vlaams-Brabant

B-Wise zegt wat ze doen en doen wat ze beloven. Tevreden personeel is de basis van een succesvol bedrijf. Tevreden klanten zijn mijn succes binnen B-Wise.


Team Leader - Regio Antwerpen

Het leuke bij B-Wise is dat we alle leveranciers kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen we echt op maat gaan werken en de juiste oplossing bieden voor de wensen van de klant.